Finančno svetovanje

Naše storitve

Finančno svetovanje vam zagotavlja, da boste vedno dobili najprimernejši produkt zase, glede na vaše potrebe in cilje.

Ponujamo
Z osebnim pristopom in strokovnim znanjem vam naši svetovalci pomagajo doseči finančne cilje.
 • Finančno svetovanje

  Z ustrezno pripravo, vzpostavitvijo ter spremljanjem naložbenega portfelja vam naši strokovno usposobljeni finančni svetovalci pomagajo zagotoviti manjšo nihajnost in s tem znižati tveganje.

 • Pokojninsko svetovanje

  Znano je, da bomo za lagodno življenje po upokojitvi morali poskrbeti sami. To dokazujejo trendi, kot so demografske spremembe, zmanjševanje razmerja med številom upokojencev in številom zaposlenih, staranje prebivalstva. S pravilnim finančnim pristopom si lahko zagotovite varno upokojitev.

 • Izdelava in spremljanje portfelja

  Orodje Osebni portfelj vam omogoča vodenje več različnih portfeljev za različne namene oz. različne uporabnike (družinske člane, za pokojnino, nakup avtomobila itd.). Olajša vam vzpostavitev optimalnega razmerja med tveganjem ter pričakovano donosnostjo in poenostavi spremljanje naložb.

 • Optimizacija zavarovalnih polic

  Prepogosto se srečujemo s primeri, ko imajo ljudje sklenjena napačna zavarovanja ali pa plačujejo preveč za to, kar dobijo. S pregledom in optimizacijo obstoječih rešitev vam lahko naši strokovnjaki zagotovijo, da imate najboljše zavarovanje, obenem pa zanj ne plačate preveč.

 • Finančne delavnice

  Po raziskavah sodeč se vsak peti človek sooča z izrednim stresom kot posledico svojega finančnega stanja. Učinki le-tega tega se poznajo tudi na delovnem mestu, saj posameznik za reševanje svojih finančnih težav porabi do 2 uri delovnega časa na teden.

Naše prednosti

Strankam nudimo celovito analitično, produktno ter svetovalno podporo pri upravljanju osebnih financ. Vzajemni skladi, alternativne naložbe in zavarovanja predstavljajo osnovna področja našega delovanja.

 • Več kot
  100.000.000

  evrov vloženih sredstev strank

 • Več kot
  20.000

  strank

 • Več kot
  40

  poslovnih partnerjev

S strokovnim pristopom do višjih donosov

Finančne neodvisnosti ne smete prepustiti naključju. Naročite se na svetovanje.

Hvala za izkazano zaupanje!

Kmalu vas bo kontaktiral strokovnjak Vzajemcev z nadaljnjimi navodili.

Želim svetovanje

VZAJEMCI d.o.o. velja za vodilno finančnosvetovalno podjetje v regiji. V 20 letih delovanja nam je zaupalo več kot 20 tisoč vlagateljev.

Podatke bomo uporabili le za namen vzpostavitve kontakta.
Pošiljanje...